AlkoTárs 2.0 – jótékonysági aukció és vásár

Az AlkoTárs aukciót 2019. december 14-én, 18 órakor rendezzük meg a P’artisan Cafeban. Az aukción kalapács alá kerülő tételeket ITT tekinteheted meg.

Itt találhatjátok a végleges listát a kikiáltási árakról. Némi eltérés van a korábban jelzett árakhoz képest. Ezért elnézést kérünk, kezdők vagyunk még ezen a terepen 🙂

Az Élmény Tárban azért dolgozunk, hogy a mélyszegénységben élő gyerekek kibontakoztathassák a tehetségüket és egyenlő esélyeket kapjanak az iskolában. Ezt tehetséggondozáson, készség- és képességfejlesztésen, valamint szabadidős tevékenységek biztosításán keresztül érjük el.

Alulról építkező szervezetként nincsen állandó pénzügyi biztonság mögöttünk, de a segítő tevékenységünk fenntartásához stabilitásra van szükségünk. Munkabérek, járulékok, rezsi, programköltségek, utazások, foglakozások költégei. Ezek mind-mind olyan kiadások, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy biztonsággal és hatékonyan tudjuk segíteni a gyerekeket, családokat.

Idén karácsonykor az AlkoTárs 2.0 adománygyűjtő kampány a fenntartásunkat, munkánkat támogatja majd.

Vegyél részt az AlkoTárs jótékonysági aukción vagy figyeld oldalainkat a támogatói termékekért!

Egyéb termékek: füzetek, vászonszatyrok és jegyzettömbök, valamint a fix áras AlkoTárs produkciók (hamarosan)!

És, hogy miért AlkoTárs?

Mert az Élmény Tár béli gyerekek alkottak csodás képeket, amelyeket amatőr és profi művészek gondoltak tovább, öltöztettek új köntösbe. Többek között ezeket a műveket fogjuk most segítségül hívni támogatásunkra!

Ha nem tudsz részt venni az aukción vagy kisebb összeggel szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor azt itt tudod megtenni:

Élménylelő Ifjúsági Egyesület
Dél-Takarék
50100112-12103076

A közlemény rovatban kérjük, hogy tüntesd fel:

  • adomány AlkoTárs
  • az e-mail címedet, hogy meg tudjuk köszönni Neked a támogatást, fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot!

ALKOTÓI ÖNÉLETRAJZOK

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment