Élmény Tár Mese Gyár

A Te gyermeked is szereti a meséket? Akkor hallgasd meg a miénket!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tanoda, ahova sok kreatív gyerkőc járt, tele nagyszerű fantáziával. A tanodában egy napon a gyerekek és a mentoraik kitalálták, hogy szeretnének egy közös mesét létrehozni, megírni, rajzfilmet animálni, színdarabot készíteni. A mentoraik nagyon örültek az ötletnek és segítségért fordultak az ország népéhez, hogy a meseírás folyamatát meg tudják szervezni, le tudják bonyolítani, mert sajnos az ország királya nem adott a mentoroknak pénzt erre, hiába kérték.

Segíts, hogy tovább írhassuk a saját mesénket!

Az Élmény Tár Tanodában rendületlenül megjelenik minden héten 20 gyerkőc, akik tanulni, fejlődni szeretnének. Ezért a Tanodában minden délután kreatív műhelyeket rendezünk, amik segítik a gyerekeket az iskolában is, fejlesztik a tanulási képességeiket. Ezek a műhelyek nem csak az együttműködő készséget, a mozgást, az ábrázolást, a kézügyességet fejlesztik, hanem például a koncentrációt is. Szeretnénk, hogy mindenkinek élmény lehessen a tanulás! Szeretnénk a szegénységben élő gyerekeknek is olyan lehetőségeket biztosítani, amelyekkel kreatívan fejleszthetik saját képességeiket!

Most a tanodás gyerekek egy kisebb csoportja egy saját mesét szeretne írni, amin keresztül több képességüket kiteljesíthetik: rajz, írás-olvasás, beszédkészség, szövegértés, foglamazáskészség, memória, zene, vizualitás, képzelőerő, előadókészség és önbizalom, együttműködés.

Decembertől februárig írjuk a saját mesénket, aminek a kivitelezésére egyelőre nincsen fedezetünk, ezért fordulunk hozzátok segítségért!

Íme a meseírási folyamatunk tervezete:

Decemberben elkészítünk egy saját mesét, amit illusztrálunk, kiadunk online mesefüzet formájában.Januárban animált videót (rajzfilmet) is készítünk belőle, majd februárban színdarabot készítünk belőle, amit március elején tavaszköszöntőként előadunk a Pogányi Idősekotthon lakóinak.

2 000 Ft – egy gyermek egyheti mesefoglalkozását fedezi

4 000 Ft – egy gyermek két hétig írhatja a közös mesét

8 000 Ft – egy gyermek egy teljes hónapon keresztül részese lehet a mesealkotás élményének

16 000 Ft – egy gyermek két hónapig tud alkotni és fejlődni a meseírás által

24 000 Ft – egy gyermek három teljes hónapon keresztül részt vehet a közös meseírás teljes folyamatában.

1. szint: Meseírás – 160 000 Ft

2. szint: Animáció készítés – 320 000 Ft

3. szint: Színdarab és előadás – 480 000 Ft

Az árak a meseíró folyamat eszközszükségleteit, utazást, belépők díját és a szakmai vezetők díját tartalmazzák.

A következőképpen szeretnénk köszönetet mondani Nektek a segítségért!
Ha 2 000 forinttal tudsz hozzájárulni törekvéseinkhez, azt egy kis fotó montázzsal köszönjük meg e-mailban, amelyen a mese készítés folyamatát láthatod.
Ha 4 000 forintnyi támogatást tudsz nyújtani a mese létrehozásához, mi a mese egy illusztrált részletéval köszönjük meg Neked, amelyet e-mailben küldünk el.
Ha 8 000 forinttal segíted a mese valósággá válását, akkor felkerül a neved az animáció stáblistájára.
Ha 16 000 forint feletti összeget tudsz hozzátenni kezdeményezünk sikeréhez, azt az elkészült mesefüzet egy, postán küldött példányával mondunk Neked köszönetet.
Ha 24 000 forint feletti összeggel segíted a gyerekek élményeit, akkor meghívunk Téged a mese színibemutatójára és egy díszpéldányt is kapsz a mesefüzetből, valamint az animációt tartalmazó DVDből.
A támogatás linkje: http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Elmeny_Tar_Mese_Gyar
img_3785