Paci Projekt

Tavaly történt, hogy a Lovaglást karácsonyra nagy siker lett 🙂 Nem is csak a sok-sok kedves támogató tette azzá, hanem a gyerekeknek is hatalmas siker-élmény volt. És az, mind a mai napig. Mert hála támogatóinknak azóta is hetente négyen-négyen járnak “pacigolni”.

44688175834_36baf8c687_z

Fantasztikus látni hónapról hónapra, hogy hogyan ügyesednek a gyerekek, hogyan tudnak egyre jobb kapcsolatot kialakítani a pacikkal, hogyan lesznek egyre magabiztosabbak és céltudatosabbak, felelősségteljesebbek. Már naplót is írnak, amiben vezetik kis élményeiket, amiket a lovak hátán szereztek. Ültek már szőrén a lovon, manővereznek, ügetnek és vágtáznak. Most ismét eljött az idő, hogy a következő féléves időszakra (januártól) összegyűjtsük a lovaglás árát. Ehhez hívunk ismét segítségül Titeket!

Célunk, hogy tíz  gyerkőcöt fél éven keresztül kéthetente el tudjunk vinni, lovagolni Pécs-Somogyra, kedves Bellához, aki a lovas oktatónk lett az elmúlt időszakban.

2 500 Ft – egy gyerkőc havonta egyszer tud lovagolni

5 000 Ft – egy gyermek havi kétszeri lovaglása

10 000 Ft – egy gyermek már két hónapon keresztül el tud jutni lovagolni, kéthetente

20 000 Ft – négy hónapon keresztül, kéthetente  vihetünk el egy gyermeket lovagolni

30 000 Ft – egy gyermek lovaglása fél éven keresztül, havi kétszer

Összesen kitűzött cél: 300 000 Ft

A TÁMOGATÁS MÓDJA:

A lovagást a következő bankszámlára történő utalással teheted meg:

Élménylelő Ifjúsági Egyesület

Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet

50100112-12103076

A közlemény rovatban kérjük, hogy tüntesd fel:

  • Paci Projekt
  • az e-mail címedet, hogy meg tudjuk köszönni Neked a támogatást, fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot

KÖSZÖNETKÉPPEN:

  • Ha 2 500 forinttal tudsz hozzájárulni az akciónkhoz, e-mailben küldött, névre szóló lovaglós képpel és egy ingyenes Manadala jóga órával tudjuk azt Neked megköszönni.
  • Ha 5 000 forintot tudsz számunkra eljuttatni egy kis fényképes élménybeszámolót küldünk Neked elektronikusan, és Te is vendég vagy egy jóga órára a Mandalában.
  • Ha 10 000 forinttal tudod támogatni célunk megvalósulását, akkor postán küldünk Neked egy lovaglós fotómontázst, egy kis beszámolót és egy király jógamatracot.
  • Ha 20 000 forinttal tudsz támogatni minket, akkor minden hónapban küldünk Neked postán egy képes összefoglalót az élményeinkről és kapsz egy 10 alkalmas korlátlan jógabérletet is a Mandalába.
  • Ha 30 000 forinttal járulsz hozzá kezdeményezésük sikeréhez, az azt jelenti, hogy egy gyerkőc teljes lovaglását örökbe fogadtad. Ezért havonta, az általad választott gyermekről részletes élménybeszámolót, naplót küldünk képekkel e-mailen és mellé postán megküldjük a havi képes összefoglaló beszámolót is. Valamiiiiiint egy negyedéves, Mandalás jógabérlet boldog tulajdonosa is Te leszel 

Nagyon-nagyon köszönjük a Mandalának az ajándékokat és a szervezést.  

Kérdés esetén keress minket nyugodtan: Tasnádi Zsófi – 30/8309840 vagy tasnadizsofia@gmail.com

 

Advertisements