Lovaglást Vaninak karácsonyra!

A Te gyermeked is vágyakozva nézi a lovacskákat? Ő is szeretne felülni rájuk és megtanulni lovagolni? Ismerjétek meg Bernit, aki szintén nagyon szeretne lovagolni járni!

Az Élmény Tár Tanodában 8 gyerkőc is van, akik nagyon vágynak arra, hogy ők is tudjanak lovagolni.  Mást nem is kérnek karácsonyra tőlünk csak ezt.

Ma Vanival ismerkedhettek meg, aki már most nem mindennapi kihívást teljesített magával szemben 🙂

Vani az első lovaglás alkalmával nem mert felülni a lóra, sírt és aztán ücsörgött velünk a melegedőben és nézte a többieket. Volt ott velünk egy nagypap, aki az unokáját hordja már 15 éve lovagolni, így már sokmindent látott itt a pályán, a melegedőből. Vani csak nézte a lovagló társait, miközben mi is és a nagypapa is biztattuk. Aztán egyszercsak megkérdezte: Van olyan, hogy egy kislány először nem mer felülni a lóra, aztán visszajön és mégis? “Hát persze, nagyon sok!” – biztatta a bácsi. Két hét múlva aztán Vani nagyon elszánt volt. Másnap azzal rohant be a suliba a tanító nénijéhez, hogy “Márta néni! Felültem a lóra és nagyon gyorsan mentem!” Nem csak a nagypapa, mi, mentorok, de az egész osztálya is szurkolt neki. És mindenki – beleértve a nagypapát is – nagyon nagyon megdicsérte, amikor sikerült az első lovaglása. Sokan segítettek már! Segíts Te is, hogy tivább biztathassuk és bátoríthassuk Vanit 🙂

Tavaly Vivi, két jótevőnek hála egy évig, havonta egyszer tudott lovagolni járni. A folyamat hatására Vivi mozgáskoordinációja fejlődött, türelmesebb és kedvesebb lett a társaival, tanáraival. Motiváltabb lett a tanulásban is, mert részünkről az volt a kérés, hogy a rendszeresen vegyen részt a közös tanulás-foglalkozásokon. Nagyszerű élmény volt ez Vivinek, amiről írtunk is egy kis összefoglalót. Ezen felbátorodva több gyerkőc is kedvet kapott.

Novemberben és decemberben már el is kezdtek ismerkedni ezzel a remek sporttal, de januártól ismét Titeket hívunk segítségül. Célunk, hogy nyolc gyerkőcöt fél éven keresztül kéthetente el tudjunk vinni Üszögpusztára lovagolni.

2 500 Ft – egy gyerkőc havonta egyszer tud lovagolni

5 000 Ft – egy gyermek havi kétszeri lovaglása

10 000 Ft – egy gyermek már két hónapon keresztül el tud jutni lovagolni, kéthetente

20 000 Ft – négy hónapon keresztül, kéthetente  vihetünk el egy gyermeket lovagolni

30 000 Ft – egy gyermek lovaglása fél éven keresztül, havi kétszer

Összesen kitűzött cél: 240 000 Ft

A TÁMOGATÁS MÓDJA

A lovagást a következő bankszámlára történő utalással teheted meg:

Élménylelő Ifjúsági Egyesület
Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet
50100112-12103076
A közlemény rovatban kérjük, hogy tüntesd fel:
  • Lovaglást karácsonyra!
  • az e-mail címedet, hogy meg tudjuk köszönni Neked a támogatást, fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot
  • ha egy konkrét gyerkőc, teljes lovaglását szeretnéd támogatni, akkor a gyerkőc nevét

KÖSZÖNETKÉPPEN:

  • Ha 2 500 forinttal tudsz hozzájárulni az akciónkhoz, e-mailben küldött, névre szóló lovaglós képpel tudjuk azt Neked megköszönni.
  • Ha 5 000 forintot tudsz számunkra eljuttatni egy kis fényképes élménybeszámolót küldünk Neked elektronikusan.
  • Ha 10 000 forinttal tudod támogatni célunk megvalósulását, akkor postán küldünk Neked egy lovaglós fotómontázst és egy kis beszámolót.
  • Ha 20 000 forinttal tudsz támogatni minket, akkor egy minden hónapban küldünk Neked postán egy képes összefoglalót az élményeinkről.
  • Ha 30 000 forinttal járulsz hozzá kezdeményezésük sikeréhez, az azt jelenti, hogy egy gyerkőc teljes lovaglását örökbe fogadtad. Ezért havonta, az általad választott gyermekről részletes élménybeszámolót, naplót küldünk képekkel e-mailen és mellé postán megküldjük a havi képes összefoglaló beszámolót is.

Kérdés esetén keress minket nyugodtan: Tasnádi Zsófi – 30/8309840 vagy tasnadizsofia@gmail.com

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s